14.09.2023, 22:43

"Влада" ТОТ Запоріжжя відзвітувала про крадіжку озимої пшениці - ЦНС

озима пшениця

Російські окупанти продовжують обкрадати українські надра та використовувати їх для власного збагачення. Незаконна адміністрація тимчасово окупованих територій Запорізької області сповістила про нове так зване "зібрання пшениці".

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву,]]> передає Час Пік.

Зазначається, що росіяни зібрали 40 тисяч тонн озимої пшениці із 17 тисяч гектарів. Зокрема, йдеться про самозайняті паї, які загарбники використовують у власних цілях.

"Схема отримання зерна в росіян проста: все зерно фермери мають здавати  "Державному зерновому операторі" за ціною нижче ринкових. Потім це зерно передається до дотичних до гауляйтерів структур, які перепродають його за ринковими й забирають собі різницю", — йдеться у повідомленні.

У ЦНС додали, що раніше окупанти викрали 3,7 млн тонн українського зерна, з яких 1,4 млн тонн із Запорізької області.

Нагадаємо, що кремлівська влада вирішила "побалувати" мешканців окупованих територій України та подарувати їм ще одне офіційне свято. Що відзначатимуть жителі — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти готують Токмак до оборони - Центр журналістських розслідувань

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк