14.09.2023, 23:17

На Херсонщині оголосили обов'язкову евакуацію - голова ОВА

Херсонська область

Сьогодні на Раді оборони Херсонщини було ухвалено рішення про обов'язкову евакуацію людей з населених пунктів, які постійно перебувають під ворожими обстрілами.

Про це ]]>інформує ]]>очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Час Пік.

Зазначається, що ця евакуація буде обов'язковою, і вона стосується особливо родин з дітьми. Також на місцевій Раді змінили тривалість комендантської години: відтепер вона буде з 20:00 до 6:00.

"Працюємо над унеможливленням енергетичного колапсу в регіоні, а також готуємося до надзвичайних ситуацій на обʼєктах критичної інфраструктури під час проходження осінньо-зимового періоду", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, Прокудін додав, що були також ухвалені рішення щодо оборони Херсонської області, однак не називає їх:

"Без подробиць, нехай це буде сюрпризом для росіян", — коментує керівник ОВА.

Нагадаємо, що деякі населені пункти Херсонщини регулярно потрапляють під російські обстріли, унаслідок цього страждає цивільне населення. Зокрема, нещодавно внаслідок удару авіабомбою по Одрадокам'янці три людини загинуло.

Раніше повідомлялось, що кремлівська влада вирішила "побалувати" мешканців окупованих територій України та подарувати їм ще одне офіційне свято. Що відзначатимуть жителі — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти грабують мешканців Херсонщини, які відмовились брати участь у псевдовиборах, - "Жовта Стрічка"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк