15.09.2023, 08:27

У Сєвєродонецьку окупанти зноситимуть будинки, а в Лисичанську відмовляють в обслуговуванні пенсіонерів, - Лисогор

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині росіяни вирішили позбутися слідів власних злочинів та знести зруйновані будинки. А у Лисичанську відмовляють в обслуговуванні пенсіонерів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

За його словами, у Сєвєродонецьку окупанти доставили спецтехніку для знесення будівель.

"Так звані "перші вибори" закінчилися – населенню перестануть обіцяти якнайшвидше відновлення. Натомість поступово зноситимуть зруйновані під час штурму міста будинки та інфраструктуру, позбувшись слідів власних злочинів. Чи чекали на це залишилися?", - повідомив Лисогор.

До речі, ближче за 2 тисячі кілометрів такої техніки не знайшлося. Тому росіяни гнали техніку з Пермі.

Повідомляючи про ситуацію в регіоні, глава області зазначив, що в Лисичанську, попри відкритий у липні "сучасний багатофункціональний центр", відмовляються обслуговувати пенсіонерів. "Знаходять причини приймати лише по кілька осіб на добу".

"Ситуація, звичайно, не така катастрофічна, як у Рубіжному, де черга розписана майже на рік вперед, але сьогодні можна буде записатися на прийом тільки на листопад", - написав Лисогор.

Обстановка на фронті

Минулої доби, за повідомленням голови області, росіяни кілька разів відкривали вогонь Невським. Повністю зруйновано один будинок, ще два мають пошкодження різного ступеня. Попередньо, на щастя, обійшлося без жертв. Авіаційні удари витримали Надія та Новоєгорівка.

Від артилерійських та мінометних обстрілів противника постраждали Невське та Білогорівка.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Росіяни в 7 разів скорочують кількість шахт: Лисогор про ситуацію на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк