21.09.2023, 17:12

"Навезли зеків, із будинків казарми роблять": Обстановка в Лисичанську від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

До селища міського типу Малорязанцеве, що входить до складу Лисичанська на Луганщині, росіяни завезли "вояк" із в'язниць. Після їхнього приїзду в селищі почалося грабування та вимагання.

За словами очевидців, "зеки" оселилися в приватних будинках і влаштували в них казарми, передає Час Пік з посиланням на повідомлення очевидців.

"Зараз понаїхало в селище Малорязанцеве, це ближче до НПЗ, зеків. Вони розселилися по околицях по приватному сектору, в центр їм заборона. Вони займають житло, з будинків казарми роблять. Почався грабіж, виносять з будинків все, напружують місцевих торгашів, вимагають гроші та суми говорять не маленькі", - пишуть у мережі очевидці.

Як пишуть у коментарі користувачі мережі, "ну ось, за що боролися на те і напоролися. Чи то ще буде". "А що значить зеки, це ж "герої" та "захисники", взагалі-то)))".

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Два дні було дуже шумно": мешканці Лисичанська повідомляють про "прильоти"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк