27.09.2023, 09:32

"Життя без мобільного зв'язку": Лисогор розповів, звідки можна зателефонувати рідним жителям Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованих містах Луганської області люди більше року живуть без мобільного зв'язку. Для того, щоб зателефонувати рідним мешканцям Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного необхідно виїжджати з міста.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Жителі Рубіжного, як і сєвєродончани з лисичанами, живуть без мобільного зв'язку та інтернету. Найближче місце, звідки можна зателефонувати рідним – Варварівка. Але найкращий зв'язок у Смоляниновому, до якого ще потрібно доїхати", - написав Лисогор.

Повідомляючи про обстановку в регіоні, глава області зазначив, що окупанти не платять зарплати працівникам ЖКГ.

"Незадоволені станом справ у місті не лише працівники водоканалу, а й інших підприємств житлово-комунального господарства. Ті, хто влаштували туди, ще не бачили жодної зарплати", - написав Лисогор.

А в окупованому Рубіжному жодних показових ремонтів у місті не відбувалося навіть перед так званими першими "виборами".

"Отже, місцевим жителям запропонували відремонтувати свої будинки власноруч. В окупаційній адміністрації можуть видати дошки, цвяхи та шифер в обмеженій кількості", - написав голова ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Споживчий кошик на окупованій території подорожчав в рази, - Лисогор

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк