28.09.2023, 08:29

Поліцейські доправили до звільнених сіл Луганщини допомогу та евакуювали чоловіка

луганская область

Поліцейські евакуювали маломобільного чоловіка з Макіївки та доправили до звільнених населених пунктів Луганської області гуманітарну допомогу.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Спільно з екіпажем екстреної медичної допомоги поліцейські евакуювали маломобільного 65-річного мешканця села Макіївка. Однак дружина, яка його доглядала, в останній момент відмовилася від евакуації.

"Оскільки чоловік не може самостійно пересуватися, поліцейські допомогли йому дістатися карети медичної допомоги та супроводжували у безпечне місце. Чоловік перебуває в медичному закладі, де йому надають кваліфіковану допомогу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, мешканцям Невського, Макіївки та Новолюбівки було доставлено хліб та буржуйки для обігріву від Красноріченського територіального громади. Поліцейські змогли на деякий час розгорнути супутниковий зв'язок Starlink, щоб місцеві жителі поспілкувалися з рідними.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк