06.10.2023, 16:00

"Прозорість та відкритість": Луганська ОВА утворює робочу групу щодо контролю за фінансовою допомогою

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лисогор

При Луганській облдержадміністрації утворюється робоча група "Прозорість і відкритість" щодо контролю за використанням коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА ]]>Артем Лисогор, передає Час Пік.

"При Луганській облдержадміністрації утворюється робоча група «Прозорість і відкритість» щодо контролю за використанням коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії", - зазначив Лисогор.

Він провів нараду з цього питання, за участі представників силових структур та керівників територій.

Очільник ОВА наголосив, що після деокупації до області будуть надходити значні кошти з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.Тому вже сьогодні необхідно створити систему контролю їх використання, щоб унеможливити нецільовий розподіл, а тим більш, будь-які корупційні діяння. 

"Тож за підсумками наради доручив оперативно створити робочі групи "Прозорість і відкритість" з-поміж співробітників антикорупційних відомств та органів влади при облдержадміністрації та місцевих військових адміністраціях", - підсумував він.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Мешканців Луганщини судитимуть за організацію та проведення псевдореферендуму - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк