08.10.2023, 07:43

У Луганську трапилася ще одна ДТП за участю окупантів - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
ДТП

Сьомого жовтня в тимчасово захопленому Луганську трапилась нова автомобільна аварія за участю російських військовослужбовців.

Про це повідомляє регіональний Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

У суботу окупант, яких їхав у військовій машині, пошкодив цивільну автівку. Подія трапилась в районі Інженерного корпусу. У мережі опублікували відповідне відео.

За словами автора повідомлення, окупаційні пропагандистські джерела не повідомляють про ДТП. Це ускладнює, а часто й унеможливлює знаходження інформації щодо деталей аварії, її наслідків та постраждалих.

Подібні ДТП на окупованих територіях трапляються регулярно. Окупантами, імовірно, керує відчуття власної безкарності, тому вони постійно не дотримуються правил дорожнього руху, а потім роблять місцевих жителів винними у ДТП.

Так, шостого жовтня аварія трапилась у Сєвєродонецьку Луганської області. Унаслідок цього постраждали люди.

Раніше подібна ситуація трапилась в Луганську у вересні цього року. Там окупант на бензовозі, поїхавши на червоне світло світлофора, збив на смерть дівчину.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:  Жителям Рубіжанської громади пропонують безкоштовне житло: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк