08.10.2023, 21:38

Місто не для цивільних: у мережі показали відео із Лисичанська за жовтень

лисичанск

Лисичнаськ Луганської області перебуває в окупації вже півтора роки. І за весь цей час у незаконної "влади" не знайшлося можливості навіть привести до ладу центральну частину міста.

Свіже відео з Лисичанська оприлюднив Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

Кадри датовані жовтнем цього року. Це означає, що були зроблені зовсім недавно. Втім, за останні місяці життя в Лисичанську зупинилося, тому відео місячної чи річної давності не сильно відрізнятимуться від недавніх.

Як можна побачити на відео, вся центральна частина міста усіяна так званими "зубами дракона". Захисні споруди розставлені хаотично і мета їхнього перебування залишається загадкою. Завали досі ніхто не розбирає, супермаркет "Сільпо", що згорів, так і стоїть. Руйнувань дуже багато.

Примітно, що у центрі Лисичанська зовсім порожньо. Немає перехожих, немає автомобілів. Єдиний транспорт, який майнув у кадрі, - тентована вантажівка російських військових. Тепер Лисичанськ - місто не для цивільних.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк