09.10.2023, 11:25

Окупанти встановили ліміт: очевидці повідомили про дефіцит палива в Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
паливо

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області встановили ліміт на паливо. Через його дефіцит виникають проблеми в місцевого населення.

Про це пишуть очевидці в мережі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>Трикутник".]]>

Люди мають можливість іноді вийти на зв'язок зі своїми рідними із захоплених територій і дізнатися про поточну ситуацію там.

Згідно з останніми повідомленнями, у Лисичанську не вистачає палива. Через це виникають проблеми з поїздками в інший населений пункт, що обурює місцеве населення:

"Рідні жаліються, що не можуть здати документи й отримати паспорт через те, що не видають транспорт, сказали, що ліміт на паливо! Що робити пенсіонерам, їздити на таксі? З Рубіжного, Кремінної возять, а в нас ліміт!" — зазначає автор повідомлення.

Цю інформацію підтверджує ще один користувач мережі:

"Сказали, що немає бензину. Мама запропонувала скинутися на паливо, кажуть, що не мають права брати кошти. Довелося їхати своїм ходом", — йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що підтвердити чи спростувати інформацію з мережі в умовах окупації неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Місто не для цивільних: у мережі показали відео із Лисичанська за жовтень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк