10.10.2023, 17:53

Опалення для Сєвєродонецька: окупанти похвалилися новою "важливою подією"

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області відбулася "подія великої значущості" - з'явилася перша газова котельня.

Про це повідомляє Telegram-канал "Трикутник", передає Час Пік.

Окупанти похвалилися, що у Сєвєродонецьку з'явилася перша газова котельня "за підтримки Пермського краю". Безперечно, це "дуже велике досягнення" для зруйнованого міста, де відсутнє централізоване опалення. До приходу росіян проблем із опаленням у мешканців не було. Нині ж будь-яке підношення з панського плеча подається як щось неймовірне, щось, чого раніше місто не бачило.

Втім, очевидно, що від однієї котельні (ще не відомо, чи вона встановлена та як працюватиме) не вистачить на те, щоб обігріти все місто. Можливо, це черговий подарунок для бурятів, які облюбували Сєвєродонецьк. Але життя місцевих із таким "досягненням" навряд чи зміниться.

"Ще тільки жовтень місяць, а до Сєвєродонецька вже привезли першу газову котельню. Це "пабєда", - коментує фото окупантів Telegram-канал.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк