11.10.2023, 14:46

Бійці Нацгвардії вдало відбили атаку російських окупантів біля Авдіївки: знищено 6 одиниць техніки (фото, відео)

нацгвардия

Сьогодні, згідно з повідомленням, бійці Національної гвардії України успішно припинили спроби просунутися російських окупантів у районі Авдіївки, Донецької області. Ворог, підтриманий танками та броньованими машинами, активізував наступ на Авдіївському напрямку.

Про це повідомляє командувач Нацгвардії Олександр Півненко у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

Зазначається, що росіяни за підтримки танків та броньованих машин активізувати наступ на Авдіївському напрямку.

Воїни підрозділів Нацгвардії за добу знищили 6 одиниць техніки окупантів. Виявивши ворожу колону, нацгвардійці уразили два танки, три БТР та бойову броньовану машину.

"Бійці зупинили спробу просування ворога, завдавши втрат у живій силі. Наші захисники відбили атаки та не допустили втрат рубежів і позицій", - йдеться у повідомленні.

Також на каналі публікується відео, яке підтверджує роботу спецпризначенців із загону "Омега". На ньому видно, як бійці вибивають окупантів із їхніх позицій:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війська РФ розпочали великий наступ на Авдіївку Донецької області. Він є ще однією з визначальних битв війни з РФ, яка може стати більш жорстокою, ніж битва за Вугледар взимку, оскільки окупанти можуть використовувати щільну забудову Донецька та Ясинуватої для прихованих дій.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: СБУ викрила зрадників, які навели російський "Іскандер" на село Гроза на Харківщині - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк