13.10.2023, 12:29

"Окупанти атакували з артилерії та намагались штурмувати": ЛОВА про ситуацію біля лінії фронту

лінія фронту

Минулої доби російські військові обстрілювали територію по лінії фронту. Під удар потрапили населені пункти, які розташовані поруч.

Про це інформує ]]>пресслужба Луганської ОВА]]>, передає Час Пік.

За даними ЛОВА,  під удари потрапили Невське, Білогорівка, Новолюбівка та територія Серебрянського лісництва. Невське та Білогорівка постраждали від артилерії та мінометів.

"У Невському зафіксовані два вибухи авіабомб КАБ-500", — додали в пресслужбі.

Окрім того, загарбники продовжують тиснути на Макіївку та в Кремінських лісах. Там вони п'ять разів намагались штурмувати, українським військовим вдалося відбити всі спроби.

"Утім, нашим поліцейським вдалося привезти в населені пункти Красноріченської громади свіжий хліб, який роздали населенню", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в результаті боїв Попасна Луганської області, в якому до війни проживало близько 20 000 осіб, стало "містом-примарою". Окупаційні "влади" міста, замість його відновлення, вирішили зробити з Попасної "музей".

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Росіяни перебільшують свої успіхи поблизу Авдіївки": ISW про обстановку на фронті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк