13.10.2023, 18:01

У мережі оприлюднили наслідки "бавовни" у Кремінній - фото

кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області останнім часом досить не спокійна обстановка. Проросійські ресурси оприлюднили наслідки прильоту в одному з районів міста.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Так звана "адміністрація" міста оперативно "реагує" на подібні ситуації. У місцевому ТГ  - каналі звітують про пошкодження кількох житлових будівель та одного постраждалого.

"ЗСУ обстріляли Кремінну, внаслідок чого поранено пенсіонера 1946 р.н. та пошкоджено кілька житлових житлових житлових будівель, повідомили в Адміністрації Кремінського району", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що мешканці міста не задоволені присутністю російських військ. Особливо коли вони свою техніку ховають у житлових районах. Люди скаржаться, що "окупанти підпалюють спеціально ліси, щоб ВСУ було складніше увійти до міста". За словами місцевих жителів, "чим більше до Кремінної звозять нових військових, тим більше паніки та страху у них".  Російські військові, мабуть, готуються до оборони, окопуються.

У тимчасово "звільненій" Кремінній останнім часом стало дуже галасливо. Люди розуміють, що "прилетіти" може будь-якої миті, тому що в місті дуже багато російських військових.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Понад 300 адрес: окупанти опублікували списки будинків у Рубіжному, які збираються нібито "відновлювати" - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк