13.10.2023, 19:09

"Я добре знаю потреби фронту": Голова Луганської ОВА передав військовим ЗСУ техніку та озброєння

Лисогр

Очільник Луганщини разом із головою Держспецтрансслужби відвідали позиції українських захисників та передали їм озброєння та техніку.

Про це інформує Артем Лисогор у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"Передали військовим засоби радіоелектронної боротьби з дронами, великокаліберний кулемет, багі, квадроцикл, безпілотники та інше оснащення. Я добре знаю потреби фронту, особливо у протидронових засобах", - наголосив він. 

Глава Луганської ОВА зазначив, що підтримка наших захисників сьогодні є основним завданням та висловив свої сподівання, що ця техніка збереже життя особовому складу, бо це найголовніше, і допоможе вигнати ворога з нашої землі. 

Також, спільно із головою адміністрації Держспецтрансслужби Богданом Бондаром, Лисогор відвідав позиції наших військових.

 ​​​​​​​ ​​​​​​​

Як повідомлялось раніше, За даними ЛОВА, минулої доби російські військові обстрілювали територію по лінії фронту. Під удар потрапили населені пункти, які розташовані поруч.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Кількість поранених внаслідок обстрілу Покровська збільшилась

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк