15.10.2023, 09:22

Окупанти констатували провал опалювального сезону в Лисичанську: Лисогор про ситуацію в регіоні

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області опалювальний сезон провалено. Це констатують і так зване "міністерство ЖКГ ЛНР".

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Навіть із вимкненими інтернетом та мобільним зв'язком люди на окупованій території поступово розвінчують міфи про високі показники підготовки до зими.

"У так званому "міністерстві ЖКГ ЛНР" також констатували, що у Лисичанську утруднено початок опалювального сезону, хоча до цього рапортували про нібито пуск котелень на території міста", - написав він.

За кілька кілометрів від Первомайська, за словами Лисогора, населення вже 1,5 року чекає відновлення водопостачання. "Немає там і регулярного підвезення питної та технічної води – через брак палива".

"7 194 людини міст Золоте, Гірське, Попасна, селищ Нижнє, Тошківка, Комишуваха через небажання загарбників робити хоч щось, уже не чекають від Росії відновлення водопроводів – хоча б якоїсь води", - написав він.

Зазначимо, що раніше окупанти стверджували, що енергетики майже повністю підготували електромережевий комплекс псевдореспубліки до зими, а "територія Луганської області на 90% готові до опалювального сезону".

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "ЛНР" готова до зими на 90%, однак є нюанс: як окупанти звітують про опалення на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк