14.10.2023, 11:37

"ЛНР" готова до зими на 90%, однак є нюанс: як окупанти звітують про опалення на Луганщині

опалення

Окупаційна влада заявила, що тимчасово окуповані території Луганської області на 90% готові до опалювального сезону.

Насправді ж значна частина населених пунктів залишаються без електропостачання та централізованого опалення, повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу Луганської ОВА.]]>

В окупаційних джерелах стверджується, що енергетики майже повністю підготували електромережевий комплекс псевдореспубліки до зими:

"Йдеться про заміну застарілого обладнання, ремонт електромереж, посилення опор ЛЕП. У цих відсотках вони не враховують міст і сіл, захоплених у 2022 році", — зазначили в ЛОВА.

У деяких населених пунктах досі немає світла. За даними ЛОВА, без електропостачання залишаються десятки тисяч людей Кремінської, Сєвєродонецької, Лисичанської, Гірської, Попаснянської громад. Тож для окупантів головне - створити фейковий звіт, щоб показати як "добре" жити в умовах "руського миру".

У Лисичанську та Сєвєродонецьку відсутнє належне теплопостачання. Хоча так звані документи загарбників говорять про інше:

"За документами ці міста не заморожені, а "входять до опалювального сезону з урахуванням оперативної обстановки". Тобто в опалювальний сезон вони, за думкою окупантів, увійшли – щоправда, без опалення", — додали в пресслужбі.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Лисичанськ без лікарів: окупанти скаржаться на кадровий голод у сфері медицини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк