22.10.2023, 12:00

Незадоволені жителі окупованого Рубіжного звернулися до так званої "прокуратури": що відомо

вапрр

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області місцеві жителі збираються на мітинги. І все заради того, щоб позбавити "влади" місцевого колаборанта Хортіва.

Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"Трикутник"]]> передає Час Пік.

Місцеві жителі, які не вдоволені "політикою" Хортіва, зібралися біля приміщення так званої "прокуратури" з проханням "розмотати зміїний клубок". За їх словами, фігурант справи погрожує тим, хто на нього скаржиться та "завдає шкоди місту і людям".

Як повідомлялось раніше, у мережі з'явилося нове повідомлення від мешканця тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, який відвідав рідне місто та поділився враженнями від поїздки. Як пише очевидець - "пройшли вибори, але нічого не змінилося - відновлення та перспектив не видно".

Крім того, жителі міста повідомляють, що росіяни скорочують кількість гуманітарної допомоги, яка надається місцевому населенню. Натомість людям пропонують долучатися до відновлювальних робіт, проте ті відмовляються – росіяни надто часто обманюють.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Отримав паспорт РФ - на війну, відмовився - вмирай без жодних соціальних гарантій", - Артем Лисогор 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк