27.10.2023, 18:24

"Всюди наші люди. Та наші діти": В окупованому Луганську писали диктант національної єдності - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні, 27 жовтня, в Україні відзначається День української писемності та мови. Традиційно було проведено радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися і з окупованих територій України. Зокрема дівчина з Луганська записала відео роботи над текстом.

Відео в Telegram-каналі опублікував радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Час Пік.

"У Луганську теж сьогодні писали диктант національної єдності! Скрізь на окупованих територіях залишаються наші люди. Та наші діти. Все буде Україна. Безперечно!", - підписав він відео.

До написання диктанту приєдналися і до Луганської обласної військової адміністрації.

"Як і торік, текст відібраний ретельно. Щодня, спостерігаючи розруху, руйнування та інші наслідки "руського міру", кожен українець збирає свої сили в кулак і наполегливо йде до Перемоги!", - написав глава області Артем Лисогор у Telegram-канал.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Показово підключили один будинок. На цьому все": Лисогор розповів про "запуск" опалення в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк