28.10.2023, 15:50

У школярів окупованої Луганщини загарбники перевіряють мобільні телефони 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
телефон

У школах тимчасово окупованої Луганської області силовики знов проводять перевірку мобільних телефонів у дітей. 

Про це повідомляє ТГ - канал "]]>ТРК Донбас Онлайн"]]>, передає Час Пік.

Подібні заходи відбувалися і раніше, але поки що не скрізь. Ретельно перевіряють соціальні мережі та галерею, вишукуючи при цьому передплати проукраїнських ресурсів. Також цікавить окупантів переслані чи збережені фото/відео місць дислокації військових РФ, або пересування їх техніки та негативні коментарі щодо окупаційної влади.

Сьогодні у мережі з'явилося ще одне підтвердження перевірки телефонів у школярів. Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"АРТЮХ"]]>.

За словами учасників місцевого чату, які підтверджують перевірки, "перевіряють все", підключаючи телефон до спеціального ноута.  

Як повідомлялось раніше, російські окупанти будують власні мобільні мережі на тимчасово захоплених територіях Луганської області. Так вони планують контролювати дзвінки та повідомлення місцевого населення.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"Всюди наші люди. Та наші діти": В окупованому Луганську писали диктант національної єдності - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк