31.10.2023, 12:31

Очільник ОВА розповів про ситуацію на окупованій території Луганської області

Луганщина

У населених пунктах Луганщини, які тимчасово окупували загарбники, відбувається терор місцевого населення, перевірки та "контррозвідувальні заходи".

Про це повідомив Артем Лисогор у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

За його словами, у Кремінній окупанти тероризують місцевих. Днями у місті росіяни провели так звані "контррозвідувальні заходи" - перевіряли цивільне населення. Обшукували приватні будинки, господарчі будівлі, зокрема, погреби.

Загарбники ніби отримали інформацію про проникнення до міста декількох українських розвідувальних груп спеціального призначення.

"Звісно, нікого не знайшли, але скористалися нагодою ще більше залякати кремінян", - наголосив Лисогор.

Під тотальним контролем росіяни намагаються тримати населення з дитинства. В освітніх закладах, розташованих в містах подалі від лінії фронту і підключених до електро-, водо- та теплопостачання, в дітей перевіряють мобільні телефони.

Спочатку це робили вчителі. Віднедавна – представники силових структур загарбників. Їх здебільшого цікавить вміст галереї мобільного пристрою та застосунки. Усі соціальні мережі та месенджери перевіряються ретельним чином. При наявності навіть натяку на прихильність до України очікує подорож до відділку.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"Суцільне злодійство і мародерство": У мережі розповіли, як "відновлюють" окуповане Рубіжне

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк