03.11.2023, 16:39

"Застосовуватимуть "індивідуальний підхід": Пасічник заговорив про проблеми в Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

Окупанти мають найбільш складну ситуацію із підготовкою до опалювального сезону у Лисичанську Луганської області.

Про це на нараді з підлеглими заявив "глава" самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник, повідомляє Час Пік.

За його словами, житлово-комунальна інфраструктура міст Сєвєродонецької агломерації "майже повністю зруйнована".

Особливо багато проблем у Лисичанську. Тому, повідомив Пасічник, до мешканців будинків, які не опалюються, будуть застосовувати "індивідуальний підхід": видавати опалювальні прилади або переселяти в "маневрове" житло та пункти тимчасового розміщення.

За його словами, люди за їх бажанням будуть або забезпечені опалювальними приладами, або переселені до маневрового житла та пунктів тимчасового розміщення.

На окупаційних ресурсах з'явилася інформація, що до Сєвєродонецька передано 1700 обігрівачів. Що говорить про те, що "90% готовність до опалювального сезону" була повною брехнею.

Також окупанти організували доставлення безкоштовних газет до міста: Кремінна, Рубіжне, ЛисичанськСєвєродонецьк, Сватівського та Троїцького районів.

А саме на ті території, де, за словами окупантів, "відсутнє стійке електропостачання та телерадіомовлення, а також фіксований чи мобільний зв'язок".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Не буде світла, тепла та вода під питанням: як проходить "відновлення" Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк