02.11.2023, 19:28

Не буде світла, тепла та вода під питанням: як проходить "відновлення" Лисичанська

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області електрика стала вважатися особливим привілеєм. У більшості районів міста світла немає. Але ті, хто при грошах, мають більше можливостей користуватися благами цивілізації.

Про ситуацію в Лисичанську повідомляє Lis13chat, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, у середу на ГТВ приїжджала так звана "адміністрація". Мета - незрозуміла. Але за підсумками "візиту", як зрозуміли місцеві мешканці, світла не буде. Що стосується газу - відновлення старої лінії неможливе. Коли буде завершено роботи з прокладання нової - можна лише здогадуватися. Примітно, що через брак кадрів у прокладанні магістралі беруть участь фахівці з Білорусі, якщо вірити повідомленням із мережі.

"Обіцянки щодо включенням світла тривають понад півроку. Не буде світла на ГТВ, не буде тепла і вода під питанням. Вода може замерзнути у підвалах", - йдеться в одному з повідомлень.

На деяких вулицях є варіант самостійно підключитися до електрики. Але це доступно далеко не всім, оскільки потрібно багато грошей.

"Люди самі не можуть підключитися, оскільки старі та провід на землі... періодично користуються генераторами", - розповідають у мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Готові прийняти практично будь-кого": У "звільненому" Лисичанську спостерігається "нестача фахівців у всіх сферах"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк