04.11.2023, 08:32

У мережі розповіли, якими методами окупанти спонукають жителів Сєвєродонецька отримувати "нові" документи

Оксана Мовчан | Всі новини автора
олджж

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області, при отриманні так званої "гуманітарки", "благодійники" наголошують на російських документах отримувачів.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"ТРК Донбас Онлайн"]]>, передає Час Пік.

За словами очевидців, місцевих жителів, які приходять за допомогою з українським паспортом, завертають назад, лишаючи без "гуманітарки". 

"Сусідка пішла отримувати гумку в Сєвєрі з паспортом України. ЇЇ розвернули, зі словами хохляндія нехай нагодує", - йдеться у повідомленні.

У місті краще не світитися з "неправильними" документами. Сєвєродонецьком ширяться чутки, що схиляти до отримання паспорта РФ будуть силовими методами.

"Та й узагалі, я б радив, якщо немає бажання отримувати рос доки, то краще не світитися хоча б. Є чутки, що скоро почнуть силовими, скажімо так, методами схиляти", - наголосив автор.

Доказом даної інформації є оголошення про видачу "гуманітарки", в якому написано про "бажані документи РФ".

Як повідомлялось раніше, всупереч заявам незаконної "влади", місто залишається порожнім та зруйнованим. На кадрах, які днями з'явилися у мережі, всі локації об'єднує одне - відсутність людей, руху. У минулому жваве місто в окупації перетворилося на порожнє, безлюдне. Працюючих магазинів практично немає.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"У кого в Сєвєродонецьку та в Рубіжному є літні батьки - забирайте їх!": Очевидець про ситуацію в регіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк