06.11.2023, 11:03

Лікарі із Сєвєродонецька проведуть виїзний прийом для ВПО на Дніпропетровщині: що відомо

Альона Тихоненко | Всі новини автора
медики

13 листопада переселенці з Луганської області зможуть потрапити на виїзний прийом лікарів з Сєвєродонецька у Богданівці на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> Луганської ОВА.

У понеділок, 13 листопада, з 10:30 відбудеться прийом спеціалістів КНП "Консультативно- діагностичний центр" з Сєвєродонецька, які надають послуги у Дніпрі.

Виїзний прийом пройде на базі хабу Гірської громади у селі Богданівка. Відвідування спеціалістів для внутрішньо переміщених осіб є безкоштовним.

ВПО зможуть отримати консультацію або ж медичні препарати:

"Наші переселенці матимуть можливість безкоштовно отримати консультації окуліста, кардіолога, психіатра та травматолога. За потреби відвідувачам видаватимуть медичні препарати. Крім цього, лікарі зроблять аналіз крові та електрокардіограму", — йдеться у повідомленні.

У ЛОВА додали, що, щоб скористатися послугами, попередній запис не потрібен. Гуманітарний хаб знаходиться у Богданівці Дніпропетровської області, на вулиці Шевченка, 32-Г.

Нагадаємо, що у Дніпрі ведуть прийом для ВПО також медики Лисичанська та Рубіжного.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У Києві планується відкриття нового гуманітарного хаба для ВПО з Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк