10.11.2023, 12:30

У мережі з'явилися кадри з Сєвєродонецька, які датовані листопадом

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апрол

Тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області, за словами так званої "влади", "відновлюється" на очах. Але кадри, які з'являються у мережі, доводять протилежне.

Свіжі світлини з міста, датовані листопадом 2023 року, оприлюднив ТГ - канал ]]>"Трибун"]]>, передає Час Пік.

На кадрах можна побачити "відбудову та відродження" міста: напівзруйновані багатоповерхівки, в яких мешкають люди, потрощені та спалені будівлі, порожні дитячі майданчики. Вулицями подекуди зустрічаються поодинокі мешканці міста. 

​​​​​​​

На наступній добірці потрощені будинки 79 мікрорайону міста, до яких, мабуть, ще не дійшли руки "ремонтних бригад".

Нагадаємо, що з'явився оновлений перелік будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій, які окупанти планують знести. Список розширився. Вочевидь, російські окупанти мають намір зробити з Сєвєродонецьком те саме, що й з Маріуполем - знести півміста. 

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"У звільнених населених пунктах Луганщини погіршилася безпекова ситуація", - Лисогор

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк