13.11.2023, 14:25

"Чим завадив спортивний об'єкт?": Російський волонтер оглянув руїни Льодового палацу в Сєвєродонецьку

руины Ледового дворца в Северодонецке

В окупованому Сєвєродонецьку побував російський волонтер, спортсмен у минулому, який вже приїжджав до українського міста "у минулому житті". Те, що він побачив на місці Льодового палацу, його шокувало.

Сєвєродонецьк з приходом "руського миру" перетворився на місто-згарище. Російські окупанти цілеспрямовано руйнували обстрілами будівлі, які були легендами Сєвєродонецька. Одним із таких символів міста був Льодовий палац спорту, повідомляє Час Пік.

Льодовий палац спорту в Сєвєродонецьку було зруйновано російськими окупантами на початку червня 2022 року. Вони цілеспрямовано закидали будівлю снарядами, чудово знаючи, що там є один із пунктів видачі гуманітарної допомоги й завжди збираються люди.

Росіяни навмисне знищили Льодовий палац. Як зазначив Сергій Гайдай, який на той час керував Луганщиною, "згоріла п'ятдесятирічна історія".

Тому особливо цинічно сьогодні чути міркування росіян, які, як на екскурсію, приїжджають до зруйнованого Сєвєродонецька. Один із таких "руських братів" на камеру "щиро дивується", навіщо було зруйновано "спортивний об'єкт" - так він називає знищений російською ордою Льодовий палац спорту.

Кому було адресовано його запитання? Мабуть, питання було риторичним. Бо зовсім незрозуміло, чим росіянам завадили українські міста та села, які вони планомірно знищували масованими обстрілами.

"Я, якщо чесно, у шоці... Не бачив жодної будівлі, яка б не постраждала... Я не знаю, чим завадив спортивний об'єкт, швидше за все, щоб тут ніхто не ховався. Все-таки, спортивні об'єкти будувалися на століття...", - з усмішкою на обличчі каже росіянин. При цьому він згадує приємні моменти свого життя, коли він бував у Сєвєродонецьку й тренувався у Льодовому палаці.

Так, такі об'єкти будувалися на віки, щоб не одне покоління мешканців області могли тут відпочивати та тренуватися, вболівати на змаганнях за улюблену команду чи аплодувати на концертах... Але російська орда безжально знищує й минуле, й сьогодення, й майбутнє...

Льодовому палацу в Сєвєродонецьку так і не судилося відзначити 50-річний ювілей. Як сьогодні виглядає Льодовий палац, можна побачити на відео, які "гуляють" у мережі. Жахливі кадри. "Руський мир" у всій красі...

Нагадаємо, нещодавно російська пропагандистка Мар'яна Наумова провела міні-"екскурсію" по дворах зруйнованого Сєвєродонецька. Її сюжет вкотре доводить, що орки просто знищили місто...

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк