19.11.2023, 11:32

"Ви бачили до цього Маріуполь?": Мешканка міста врізала правду в обличчя російському пропагандисту

Оккупированный Мариуполь / Скриншот с видео

У мережі з'явилося відео, на якому мешканка зруйнованого Маріуполя відкрито каже "незручну" для Кремля правду про те, що "руський мир" знищив сучасний Маріуполь.

Російські пропагандисти, мабуть, планували зняти черговий сюжет про "вдячних маріупольців", але нарвались на жінку, яка не побоялася й врізала всю правду-матку в очі "визволителів", повідомляє Час Пік.

"Ви бачили до цього Маріуполь? Заради чого? Ось це місто, воно приходить до життя? Хто його відновить?", - кидає в обличчя російських пропагандистів мешканка Маріуполя, яка пам'ятає, яким був український Маріуполь до вторгнення російської орди.

"Нормальним людям все зрозуміло!", "Молодець жінка!", "Якби 90% жителів, що залишилися там, говорили хоча б так - це було б круто! Але... покірно дякують за банку тушонки (говняної) і можливість не здохнути! Ну і, у більшості тих, хто залишився, стерта пам'ять - як було до "звільнення", - пишуть у коментарях під відео.

Поки російські пропагандисти трубять про "відновлення" Маріуполя та "грандіозне будівництво", навколо міста розростається кладовище, де замість одиночних могил риють цілі траншеї під поховання, а замість імен - таблички з номерами...

Нові багатоповерхівки будуються на місці зруйнованих обстрілами та знесених окупантами багатоквартирних будинків, під руїнами яких були останки маріупольців. За кремлівськими планами, заселені ці будинки будуть "понаїхавшими".

Для місцевих жителів, в кращому випадку, можуть відремонтувати постраждалий будинок. Маріупольчанка показує, як відремонтували її будинок, який незабаром буде зданий в експлуатацію. "Ремонт по-кацапськи" шокує жителів Маріуполя.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк