20.11.2023, 00:32

У мережі показали, скільки коштують продукти в окупованому Лисичанську - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області завищені ціни на харчові продукти. Про це свідчить фото із захопленого міста.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"News Lis13chat".]]>

У мережі оприлюднили фото чека з місцевого магазину. Усього на 875 рублів було куплено вісім продуктів.

Судячи з чека, продукти були куплені у п'ятницю, 17 листопада, у супермаркеті "Базар". У ньому за кілограм вагового перцю потрібно віддати майже 140 рублів, моркву - 36, буряк - 27, куряче філе - 495.

За томатну пасту покупець віддав майже 123 рублі, за сметану - близько 112, батон - 30, плюшку - понад 22 рублі.

Нагадаємо, що в Лисичанську ціни на продукти вищі, ніж у Москві. Гуманітарну допомогу видають лише раз на місяць. Окрім того, в місті перебої з комунікаціями. Детальніше про обстановку в населеному пункті - в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялось, що жителі окупованих міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне скаржаться на нестерпні умови життя. З настанням холодів ситуація лише погіршується.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Люди виживають у складних умовах": Лисичанськ очима людини, яка не була у місті з 2014 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк