20.11.2023, 08:20

На Луганщині українські воїни перетворили на металобрухт "непереможний" російський танк Т-90М

На Луганщине украинские воины превратили в металлолом "непобедимый" российский танк Т-90М

На Луганщині українські воїни знищили танк Т-90М "Прорыв", який у російських ЗМІ називають "вершиною танкобудівної думки" та одним із прикладів "аналогов нєт".

На Луганщині українські воїни перетворили розпіарений "непереможний" новітній російський танк Т-90М "Прорыв" на купу заліза, повідомляє Час Пік.

"Знайомство з українською артилерією дуже сильно поміняло дизайн Т-90М "Прорыв", який коштує 4 мільйони долл. і вважається гордістю російської військової індустрії", - написав військовий кореспондент Андрій Цаплієнко в Telegram.

Так тепер виглядає гордість російського оборонпрому, "непереможний" танк Т-90М "Прорыв", знищений поблизу села Макіївка у Сватівському районі Луганської області.

Як повідомляє Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>", воїни 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго (66 ОМБр) продовжують перетворювати ворожу техніку на металобрухт.

Також на Сватівському напрямку на Луганщині ЗСУ за допомогою американської РСЗВ HIMARS ракетами GMLRS знищили дві російські реактивні системи залпового вогню "Град". Коригування вогню здійснював підрозділ "Аеронавти".

Нагадаємо, в мережі з'явилися кадри, як оператори FPV-дронів бригади "Азов" НГУ знищують комплекси систем зв'язку та ворожих спеціалістів поблизу населених пунктів Привілля, Новодружеськ та у Кремінній на Луганщині.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк