05.12.2023, 12:16

"Після невеликого затишшя знову гучно": У мережі стало відомо про обстановку у Кремінній

івапр

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області, за інформацією від місцевих мешканців, знову неспокійно. 

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"ТРИБУН\СХІД"]]>, передає Час Пік.

За словами жителів міста у Кремінній знову "гучно" - прильоти у центрі міста. Спостерігаються перебої з електрикою, яку нібито ремонтують. Стан доріг жахливий, простіше сказати, що їх зовсім немає. 

Також днями були прильоти у різні райони Кремінної. Місцеві частіше стали помічати безпілотники, які за їх словами намагаються збити зі стрілецької зброї.

"Обстріли поновилися, після невеликого затишшя в кілька днів, сьогодні знову цілий день дуже шумно. Протягом дня були прильоти як у район пивзаводу, кладовища, так і в район об'їзної дороги. Попередні кілька днів центр міста теж піддавався обстрілу. У четвер прилітало сильно в район меблевої, у всіх випадках є руйнування або пошкодження будинків. Коптерів над містом літає багато, постійна стрілянина зі спробою збити 'низьколітаючі", - йдеться у повідомленні.

Тим часом у сусідньому звільненому Рубіжному російська будівельна компанія збирає бригаду для відновлення міста, але є одне "але".

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також:

Волонтери з Луганщини отримали заслужені нагороди, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк