07.12.2023, 16:01

Шукають дітей віком від 14 років: Лисогор розповів, як на Луганщині росіяни готують рекрутів до армії

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Луганську працюватиме російський центр спецпідготовки "Воїн". Організація вже виконує завдання МО РФ з рекрутингу та підготовки молоді до подальшої служби в армії.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

За його словами, підлітків навчатимуть основ стрілянини, роботи з безпілотниками, засобами зв'язку та РЕБ.

"Для військової підготовки шукають дітей від 14 років. А починаючи з 16 років – одразу готуватимуть до мобілізації", - повідомив Лисогор.

Повідомляючи про ситуацію на деокупованих територіях, глава області зазначив, що у звільнених селах Луганщини, які розташовані вздовж лінії фронту, через безпеку відсутні діючі продовольчі точки або амбулаторії.

"Тому люди, які не бажають евакуюватися, сподіваються виключно на допомогу, яку ми регулярно привозимо. Учора – тижневий запас свіжого хліба. Його отримує кожен мешканець із чотирьох навколишніх сіл. Нещодавно доставили генератори, ліки, товари першої необхідності. що саме привезти наступного разу", - додав він.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк