08.12.2023, 21:35

ВПО з Луганщини в Києві можуть отримати постільні набори, ковдри та інші корисні речі

гуманитарная помощь

Тимчасово переміщені особи з Луганської області можуть отримати кухонні та постільні набори, а також інші речі, які стануть у нагоді взимку, у Києві.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"До хабу Кремінської громади у Києві надійшли кухонні та постільні набори, матраци, ковдри від міжнародних партнерів", - йдеться у повідомленні.

Мешканці громади можуть отримати речі у гуманітарному хабі за адресою: бульвар Марії Приймаченко, 8.

"Міжнародною організацією з міграції надано: 241 кухонний набір, 678 наборів постільної білизни, 273 термоси, 401 матрац, 273 лампи, 645 стільців, 678 ковдр", - додали в адміністрації.

Нагадаємо, оприлюднено графік прийому медиків КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня", які працюють у гуманітарних хабах громади, на грудень 2023 року. Коли, де та до яких лікарів можна звернутися - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Пацієнтів КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Лисичанська просять звернутися до своїх лікарів: контакти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк