11.12.2023, 08:59

У мережі повідомляють про забастовки в Рубіжному: що відомо

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Рубіжне

Мешканці тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області повідомляють про забастовки людей проти виселення з власних домівок.

Про це вони пишуть в місцевих чатах, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал]]> "Rubezhnoe".]]>

Через поганий зв'язок люди часто не можуть зв'язатися зі своїми рідними. Через це просять допомоги у місцевих жителів через мережу:

"Що відбувається у четвертому домі по вул. 30 років Перемоги? Людей виселили з аварійних під'їздів чи хтось залишився? І чи є доступ в під'їзди (чи заварили)?", — запитує користувачка мережі, яка протягом місяця не може вийти на зв'язок зі своїм родичем.

За її словами, вхід до сьомого під'їзду будинку заварили через високий рівень загрози обвалу. Такої інформації про восьмий під'їзд наразі не було, тому там ще можуть проживати люди.

Інший користувач мережі повідомив, що люди почали бастувати проти виселення. Детальнішої інформації про це наразі немає. В офіційних джерелах цього не коментували.

Нагадаємо, що інформація про обвал сьомого під'їзду на цій вулиці стало відомо у листопаді цього року. Тоді людей почали виселяти через загрозу обвалу будинку. Що пропонують людям, яким немає куди йти, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялось, що в Рубіжному планують робити ремонти в пошкоджених будинках. Щоправда, починати планують з менш важливого. Детальніше про це та загальну обстановку в місті читайте тут.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Один будинок уже обвалився: в мережі показали на відео, як руйнуються будинки в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк