11.12.2023, 10:04

Окупанти знову почали обходити будинки мешканців Луганщини та все перевіряти, - Стрюк

перевірки на ТОТ

Росіяни на тимчасово окупованій території Луганської області намагаються контролювати місцеве населення, їхні зв'язки й не тільки. Так вони почали знову обходити будинки та перевіряти документи.

Про це в ефірі телемарафону розповів начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк, передає Час Пік.

Так звані "спецслужби ЛНР" знову ходять з перевірками до людей - перевіряють документи. Про це йдеться також у повідомленні пресслужби Луганської ОВА, зокрема про приклад зі Біловодщини:

"Ходять адресно – спілкуючись із господарями будинків, переглядають документи, вміст мобільних телефонів, наявність реєстрації та паспорту рф. Фіксують, чи спорожніло ще якесь житло", — йдеться у повідомленні.

Стрюк у прямому ефірі додав, що найбільші міста захопленої Луганщини перебувають фактично в ізоляції. Виїхати з окупації стало значно складніше.

Теж саме стосується і мобільного зв'язку. Зателефонувати кудись складно, тому люди їдуть у Луганськ або ж інші населені пункти, щоб поговорити з рідними. 

Нагадаємо, що окупанти знайшли спосіб вирішити питання з відсутністю зв'язку — встановити таксофони. Росіяни вихваляються, що люди зможуть "дзвонити вночі та вдень", щоправда, є нюанс.

Тим часом  в Рубіжному "мер" заборонив встановлювати таксофони, а в Кремінній встановлюють провідний зв'язок. Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Російські загарбники заборонять українцям на ТОТ пересування транспортом: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк