12.12.2023, 11:44

Агент "АТЕШ" проник на базу РФ у Криму: що вдалося дізнатись

Альона Тихоненко | Всі новини автора
координати

Агент партизанського руху "АТЕШ" проник на територію російського полку на території тимчасово окупованої Феодосії, що в Криму.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> угруповання, передає Час Пік.

Агенту вдалося проникнути на територію 56-ого гвардійського десантно-штурмового полку і зібрати інформацію про особовий склад ворожої частини, техніки та зброї.

Зокрема, там розміщені гелікоптери МІ-8 - їх використовують для евакуації поранених російських військових, яких немало.

"Згідно з нашими джерелами, через інтенсивні бої полк зазнає великих втрат серед особового складу, у тому числі в ході погано організованих штурмів", — йдеться у повідомленні.

Щоб компенсувати втрати, до армії доєднують ув'язнених. Це послаблює дисципліну та викликає невдоволення, особливо серед командирів.

"Надалі більше працюватимемо з особовим складом цього підрозділу. Усю зібрану інформацію буде передано СОУ", — додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що це угруповання діє не лише в Україні, а й на території РФ. Так раніше один з агентів провів розвідку на одній з військових баз і схилив до співпраці одного з офіцерів.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: В Криму у росіян виник дефіцит палива, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк