11.12.2023, 11:04

"Схилили до співпраці та отримали важливу інформацію": Як агенти "АТЕШ" провели розвідку у військовій частині РФ - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
військова частина Котовськ

Агент партизанського руху "АТЕШ" провів розвідку у військовій частині Котовська Тамбовської області РФ. Йому вдалося схилити до співпраці одного з офіцерів.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу "АТЕШ".]]>

Агент руху розвідав територію та казарму військової частини Росгвардії. А від російського офіцера вдалося отримати важливу інформацію, зокрема списки.

У пресслужбі оприлюднили фото:

"Також нам повідомили, що частина підрозділів задіяна у війні проти України. Деякі підрозділи зазнали втрат понад 70%. Після чого охочих убути в таке відрядження помітно поменшало, навіть попри грошове забезпечення, що зросло", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що учасники підпілля продовжують працювати в тилу ворога, планувати та здійснювати нові операції.

Раніше повідомлялось, що у Москві сьомого грудня горів завод, який виготовляє електротехнічне обладнання для всіх галузей у РФ. Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: У російському Брянську восьмикласниця влаштувала стрілянину в гімназії: є жертви і постраждалі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк