12.12.2023, 20:37

Привчають до холоду та злиднів: у Лисичанську дітей зібрали на чергову "фотосесію"

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області відбулася чергова "фотосесія" за участю дітей. Фото, які окупанти чомусь подають як щось радісне, демонструють реальну обстановку у місцевих школах.

Фото поділився Telegram-канал "]]>Трикутник]]>", передає Час Пік.

На фото діти тримають у руках пропагандистські роздруківки, на роздруківці на стіні - зображення російського диктатора Путіна. Напевно, це для того, щоб діти знали, через кого вони зараз не отримують знання в опалюваних школах, а в кращому разі - стають учасниками чергової "фотосесії" від окупантів.

Невідомо, про що мали говорити ці фото на думку росіян. Очевидні дві речі. По-перше, у приміщенні діти змушені перебувати в зимових куртках та шапках. Отже, опалення немає. По-друге, кількість пропагандистських роздруківок, яким обвішані стіни, свідчить про рівень промивання мізків дітям, яких змалку хочуть привчити до того, що жити в холоді та злиднях - добре. Власне, а що ще РФ могла принести на Луганщину?..

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Відчуйте себе вдома: як приготувати коронну страву Луганщини на Новий рік і не тільки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк