12.12.2023, 21:33

Двом юним вченим з Луганщини присвоїли президентські стипендії

ученые луганской области

Юним вченим із Луганщини вручили президентські стипендії. Їх отримали випускники обласної Малої академії наук - Владислав Пономарьов та Микита Петров.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Владислав Пономарьов навчається у Національному університеті "Одеська політехніка". Він - вихованець секції "Українська література", переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН України з роботою "Трансформація жанру псалом у постмодерних образах Сергія Жадана (збірка "Псалом авіації")".

Микита Петров - студент першого курсу Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, вихованець секції "Статистика", призер Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН України з роботою "Розробка імітаційної моделі пошуку субоптимальних рішень задачі оптимального розкрою у виробництві тари з гофрокартону".

Дипломи на здобуття стипендії юнакам вручив Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий. Протягом наступного року хлопці отримають щомісячні грошові виплати.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Відчуйте себе вдома: як приготувати коронну страву Луганщини на Новий рік і не тільки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк