16.12.2023, 12:00

У Рубіжному місцеві жителі виходять на "тропу війни" з так званим керівництвом міста, але є нюанс

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапр

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області триває боротьба з місцевим "очільником" міста. Мережею шириться інформація про скарги до "журналістів федерального каналу або представників московської прокуратури".

Інформацію оприлюднив ТГ- канал ]]>"Трикутник"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевої жительки, яка на даний час не знаходиться у Рубіжному та є "підданою іншої держави", треба збирати факти для боротьби зі "злодієм, який розграбовує вас і знищує місто".

"Шановні Рубіжани, я йду за Покликом Серця і беру на себе сміливість іти далі - у найвищі інстанції, до відомих журналістів і т.д. - щоб звільнити вас від злодія і злочинця, який розграбовує вас і знищує місто. Як з'ясувалося тільки я одна можу дозволити собі розкіш не боятися помсти злочинця, оскільки є на цей час підданою іншої держави. Але ви хоч мені тил дасте?! Ви всі, постраждалі, виповзіть із засідок коли в місто приїдуть журналісти федерального каналу або представники московської прокуратури... щоб не вийшло потім що я опинюся одна...хто готовий озвучити мені факти?!!!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, мешканці міста неодноразово повідомляли про складну ситуацію та свавілля так званої влади. Наразі у мережі стало відомо про "таємну" перевірку "мера" та його тимчасове усунення від справ.

Жителі Рубіжного відчувають нестабільність у своєму повсякденному житті. Згідно з останньою інформацією, переданою з міста, там планується "капітальний ремонт", а вдалині чути безперервні канонади, особливо з боку Кремінної.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

Окупанти провалили паспортизацію в Лисичанську, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк