15.12.2023, 19:47

Перевірка з Москви та майбутній "капітальний ремонт": мешканці повідомляють про новини в окупованому Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
Рубіжне

Жителі Рубіжного, тимчасово окупованого міста Луганської області, відчувають нестабільність у своєму повсякденному житті. Згідно з останньою інформацією, переданою з міста, там планується "капітальний ремонт", а вдалині чути безперервні канонади, особливо з боку Кремінної.

Про це пишуть місцеві жителі, передає Час Пік із посиланням на Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Сьогодні у "міськвиконкомі" Рубіжного пройшла перевірка, організована з Москви. Люди описують атмосферу, як напружену, і повідомляють, що після перевірки всі працівники "ходять як мишки".

Також занепокоєння викликає відсутність Хортіва – місцевого гауляйтера, який не з'являється вже 4 дні. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так званий керівник міста після чергового візиту "керівництва" потрапив у халепу. За результатами перевірки його "начебто зняли".

"Рубіжне. Вістка з міста. На вулиці сильний вітер, вдалині шумлять, було дуже гучно з боку Кремінної. У міськвиконкомі сьогодні була перевірка з Москви всі співробітники ходять як мишки. Хортіва люди вже не бачили 4 дні", — йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні по місту було помічено людину з Москви, яка проводила оцінку фронту робіт для майбутнього "капітального ремонту". Він ходив по будинках і перевіряв, чи, що можна відремонтувати, чи, що можна вкрасти. На кожному будинку вже встановлені "паспорти", де вказані терміни початку та завершення, по всій видимості робіт, які так і не відбудуться:

"Сьогодні зустріла людину з Москви, яка ходить по будинках і дивиться фронт роботи для капітального ремонту. На кожному будинку вже висять паспорти, на яких написаний термін робіт", - повідомляють очевидці.

Населення Рубіжного продовжує спостерігати і чекати, в умовах невизначеності, додаткових кроків і подій від так званої "влади", які можуть вплинути на їхнє повсякденне життя та "майбутнє" окупованого міста...

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В окупованому Рубіжному Пасічник змінив тривалість "комендантської години"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк