16.12.2023, 19:36

У Луганську окупанти збили на переході жінку - фото

дтп луганск

У суботу, 16 грудня, у тимчасово окупованому Луганську сталася чергова аварія за участю російських військових.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

Окупанти збили жінку, яка переходила дорогу пішохідним переходом. Відомо, що постраждала вижила і зараз перебуває у лікарні.

Варто зазначити, що на окупованій Луганщині ДТП за участю військових РФ відбуваються регулярно, оскільки жодної відповідальності окупанти не несуть, а правилам дорожнього руху не вважають за потрібне слідувати. За словами луганчан, російських військових не карають навіть тоді, коли є докази їхніх злочинів.

Не лише в Луганській області склалася така ситуація, а й в інших окупованих регіонах. Так, у Криму військова вантажівка розчавила легковий автомобіль. Загинуло 5 людей, серед них троє дітей.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: У Луганську окупант на бензовозі на смерть збив дівчину на пішохідному переході, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк