17.12.2023, 19:54

"Цивілізація" по-російськи: як у Лисичанську споруджують вуличні туалети (фото)

туалет

З приходом російської армії повноцінні комунікації стали для Лисичанська справжньою розкішшю. Жителі квартир змушені виявляти винахідливість навіть для того, щоб сходити до туалету.

Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" оприлюднив свіже фото із міста, на якому показано, як мешканці Лисичанська споруджують вуличні туалети, передає Час Пік.

На фото - вуличний туалет, який зібрали люди із ящиків від БК. Мабуть, ящики від БК у місті зустрічаються набагато стабільніше, ніж можливість сходити до туалету. Судячи з того, що до споруди протоптано доріжку на снігу, ним активно користуються. Дверей та стелі споруда не має.

Нагадаємо, раніше окупанти похвалилися установкою в Лисичанську, Сєвєродонецьку та Кремінній восьми таксофонів. Телефонні апарати, які нібито з'явилися у невідомих ні для кого місцях міст, викрадені в "Укртелекому". Однак це ще не означає, що люди зможуть навіть викликати "швидку допомогу" у разі гострої необхідності.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: У мережі з'явилися свіжі кадри з окупованих міст Луганщини: зима у Лисичанську та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк