17.12.2023, 21:40

На окупованій Луганщині взялися за авто з "неправильними" номерами

номера луганская область

На тимчасово окупованій території на Луганщинської області звернули увагу на автомобілі з українськими номерними знаками, навіть якщо прапор України заклеєний.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>", передає Час Пік.

"У "ЛНР" знайшли ще одну категорію ворогів "республіки" - водіїв на ВВ-шних номерах із наклейкою, яка прикриває українську символіку", - йдеться у повідомленні.

Водіям таких авто на блокпостах влаштовують особливі допити, вважаючи, що "такі громадяни чекають на прихід України".

"Що цікаво, почалося це приблизно тиждень тому і в різних точках області. Команда "фас" надійшла?", - додає Telegram-канал.

Як повідомлялося раніше, у тимчасово окупованому Криму росіяни оголосили "полювання" на власників українських посвідчень водія. Водіїв змушують перейти на російські документи.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В окупованому Луганську пролунали вибухи: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк