18.12.2023, 19:18

Апогей цинізму: в одній зі шкіл Сєвєродонецька відкрили "парти героїв"

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області - апогей цинізму. У школах, які не здатні забезпечувати навчальний процес, відкривають звані " парти героїв ".

У 15-й школі Сєвєродонецька окупанти похвалилися відкриттям "парти героїв", передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Северодонецк]]>".

Пропагандистський захід пройшов на камери за участю дітей, вбраних з нагоди "фотосесії". Тепер дітям нав'язують, що їхні "герої" - це терористи, вбивці та мародери, які брали участь у знищенні міста. Чи відбувається в школі хоч щось, окрім помпезних "фотосесій", залишається лише здогадуватися, оскільки в організації та забезпеченні навчального процесу у Сєвєродонецьку окупанти не зацікавлені. Чим менш освіченими будуть діти - тим простіше ними управляти і нав'язувати свої наративи.

Нагадаємо, раніше в мережі показали зруйновану російською армією 4-ту школу Сєвєродонецька. Навчальний заклад, судячи з кадрів із міста, обстрілювався цілеспрямовано. Відновлювати його ніхто не збирається. І чомусь знищені школи росіяни не показують.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Як зруйнували, так і залишили": як виглядає одна зі шкіл Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк