19.12.2023, 09:29

Наслідки негоди не прибирають, але свято влаштовують: бердянців запросили на свято до Дня Святого Миколая - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Бердянськ

Російські окупанти запросили мешканців тимчасово захопленого Бердянська Запорізької області на свято до Дня Святого Миколая. Тим часом місто стоїть брудне та занедбане після негоди через бездіяльність "влади".

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"БердянсЬк Сьогодні".]]>

Так звана "влада" ніяк не усуває наслідки негоди. Брудна обстановка в місті обурює навіть самих пропагандистів:

"Кажуть, що кількість цитат путіна на фоні тотального бардаку їм здається недоречною та критикують місцевих гауляйтерів", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, на деяких вулицях населеного пункту відсутнє електропостачання. Однак цим окупаційна адміністрація не переймається - вона зайнята проведенням свят.

У мережі опублікували фото з міста із зображенням ялинки та того, як виглядає місто поза кадром російських пропагандистів:

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: У Мелітополі партизани підірвали вантажний потяг, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк