21.12.2023, 08:51

12-річна дівчинка з окупованої Луганщини померла після "відпочинку" у російському таборі

дети в оккупации

12-річна дівчинка з окупованої Луганської області померла після так званого "відпочинку" у таборі Тюменської області.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на заяви окупантів, передає Час Пік.

Згідно з наявною інформацією, окупанти незаконно вивезли на територію РФ 126 дітей з Луганської області. 20 грудня в поїзді кільком дітям стало зле, у них піднялася температура. 12-річна дівчинка знепритомніла. Медики не змогли надати допомогу і дитина померла.

Всіх дітей було доставлено до Саратовської інфекційної лікарні. У 46 із них підвищена температура. Наразі всі діти перебувають у лікарні. Що стало причиною смерті та поганого самопочуття дітей - невідомо.

Нагадаємо, раніше в окупованому Лисичанську влаштували чергову "фотосесію" за участю дітей. У школі немає умов проведення навчального процесу, проте пропаганда працює незалежно від умов.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В Україну вдалося повернути ще трьох дітей, викрадених росіянами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк