23.12.2023, 10:18

"Чутно виключно обіцянки": що відбувається з опаленням в окупованому Сєвєродонецьку

отопление

Тимчасово окупований Сєвєродонецьк другу зиму проходить без повноцінного опалення. Росіяни вихваляються "ремонтними роботами", але реального відновлення інфраструктури не відбувається.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Майже 2,5 місяця минуло з початку опалювального періоду, а у Сєвєродонецьку чути виключно обіцянки. Тільки за останні тижні там влаштували показові ремонти, які, схоже, завершаться із грудневими бюджетними коштами", - йдеться у повідомленні.

За даними ЛОВА, окупанти відзвітували про заміну п'яти кілометрів системи опалення. Разом з тим, загальна протяжність мереж підприємств теплопостачання у місті становила понад 140 км.

"Обіцяють подати носій у 138 будинків з близько 800, які опалювалися в місті до початку російського вторгнення. Про температуру теплоносія та терміни пусків не говорять, тому що у вересні-жовтні вже заявляли про нібито стабільну роботу системи централізованого опалення", - додають у ЛОВА. .

Варто зазначити, що аналогічна ситуація наразі у Лисичанську. Поки росіяни урочисто звітують про "зустрічі з представниками комунальних організацій міста", ]]>люди замерзають у квартирах]]>. У багатьох будинках досі замість шибок плівка, а дахи "з вентиляцією".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Хоч пліснява замерзла": мешканці окупованого Донецька скаржаться на відсутність опалення

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк