24.12.2023, 13:16

"На своїй землі й не громадяни": На Луганщині окупанти почали видавати документи іноземних громадян місцевим жителям

оккупированный Старобельск

На території окупованої Луганщини "влада" почала примусово видавати документи іноземних громадян або людей без громадянства місцевим жителям, які відмовилися або не встигли оформити російські паспорти.

Така інформація надійшла з окупованого Старобільська, повідомляє Час Пік із посиланням на прес-службу Луганської ОВА.

"У Старобільську окупаційна влада почала примусово видавати документи іноземних громадян чи людей без громадянства місцевим жителям, які не оформили російські паспорти.

Вони дійсні протягом року і ніби відтермінують депортацію, яка має розпочатися з 1 липня 2024 року. Насправді – просто систематизують дані щодо кількості непаспортизованого населення", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Раніше Telegram-канал "Старобільськ life" вже публікував інформацію, що окупаційна влада заявила про необхідність пройти дактилоскопічну реєстрацію всім місцевим жителям, які мають український паспорт чи паспорт т.зв. "ЛНР".

Як повідомляється на сайті т.зв. "уряду ЛНР", з метою дотримання міграційного законодавства РФ "всім іноземним громадянам (включно з громадянами України), які постійно проживають і перебувають на території ЛНР, необхідно в найкоротші терміни звернутися за місцем свого фактичного перебування до підрозділів з питань міграції територіальних органів МВС РФ".

Як раніше погрожували окупанти, всіх, хто не має російського паспорта, депортують у 2024 році...

"Зовсім вже подуріли, суки!", "А особи без громадянства це бомжі!", "Нарешті, дочекалися вільні громадяни!", "На своїй землі й не громадяни", "Нову замануху придумали. Всі хто хотів вже получили аусвайси. Решті вони й задарма не потрібні", - коментують у мережі новини з окупованого Старобільська.

Цілком можливо, що після відвідин "органів" та "звірки" документів багато хто потрапить на фронт, оскільки "могилізація" на окупованих територіях йде повним ходом.

Як повідомляє Telegram-канал "ТЕЛЕгазета Старобільськ", плани з мобілізації місцева окупаційна влада вже склала.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк