30.12.2023, 10:34

Російські окупанти створили базу "нелояльних" мешканців окупованих територій - ЦНС

Российские оккупанты создали базу "нелояльных" жителей оккупированных территорий / Иллюстративное фото

Російські окупанти створили базу мешканців тимчасово окупованих територій України, які підозрюються в нелояльності.

РФ перетворює захоплені українські землі на в'язницю просто неба. Про це повідомили у ]]>Центрі національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Наповненням бази займаються співробітники ГРУ та ФСБ, за підтримки місцевих окупаційних адміністрацій. Наразі в ній понад 100 тис. мешканців. В майбутньому доступ до неї матимуть окупанти на блокпостах.

Фактично, РФ перетворює захоплені землі у в’язницю просто неба, де бути українцем злочин. Це є свідомою політикою кремля, який намагається знищити Нас на нашій рідній землі", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Нагадаємо, ЦНС повідомляє, що росіяни продовжують масово викрадати українців, які мешкають на тимчасово окупованих територіях України. Нерідко це відбувається за доносом та наведенням колаборантів.

Також стало відомо, що на ТОТ російські окупанти обіцяють виплатити допомогу "потерпілим від української агресії". Натомість від людей вимагають письмову заяву-"свідчення".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк